Ijshoeve D'hooge Scheure

Ijshoeve D'hooge Scheure

Lieven Ryckewaert, Peggy Van den Driessche
's Gravenstraat 1
Harelbeke
T 056 777 525, 0477 94 07 80
ryckewaert.lieven@skynet.be

Sectoren:

Akkerbouw Melkvee 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

Sinds 1995 is er verkoop van ambachtelijke zuivel in de hoevewinkel. Deze, en eveneens de verwerkingsruimte, werd in de loop der jaren steeds aangepast aan de wettelijke verplichtingen. Alle producten worden op de hoeve wekelijks vers gemaakt en verkocht. Sedert april 2011 staan we ook op de maandagmarkt te Kortrijk, dinsdagmarkt te zwevegem en de donderdagmarkt te Harelbeke.

Assortiment

zuivelmand Hertesalami en Hertevlees onze marktwagen

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Kaas
  • Ijs
  • Andere desserten

Alle producten zijn het ganse jaar te verkrijgen op vrijdag en zaterdag van 9u tot 19u. De specaliteit van de hoeve is roomijs in 7 verschillende smaken. Ook voor alle feesten kunnen bijhorende ijstaarten gemaakt worden en dit alles volgens uw wensen. 056/77.75.25, ryckewaert.lieven@skynet.be Desserten zoals chocomousse, pudding. Wij verkopen ook hoevekazen van 't Groendale.

Vlees

  • Herten
  • Runderen

Sedert november 2010 is er hertevlees (afkomstig van debouvrie) te verkrijgen in onze hoevewinkel. De hertepaté en de hertsalamie is op vrijdag en zaterdag van 9u tot 19u te verkrijgen. Ander hertevlees is verkrijgbaar mits bestelling tegen de dinsdag.

Andere

  • Eieren

Bij ons zijn er heerlijke eieren XL kwaliteit A te verkrijgen.

Groenten/Fruit

Wij verkopen verschillende soorten appelsappen van 't klokhof en verscheidene confituren op basis van aardbei van freezebeeze

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

vrijdag en zaterdag van 9u-19u. Bezoeken op afspraak.

Markten

maandag : Kortrijk dinsdag : Zwevegem donderdag : Harelbeke

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info