De Baljuwhoeve

De Baljuwhoeve

Wannes Verdonck, Emily Bulteel
Baljuwstraat 65
Reningelst (Poperinge)
T 057 33 36 87, 0475 83 02 11
F 057 33 36 89
info@debaljuwhoeve.be
www.debaljuwhoeve.be

Sectoren:

Akkerbouw Melkvee 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

We zijn in 1999 gestart met het verwerken van melk in een hele kleine ruimte. Daarom hebben we in 2001 voor verwerkings- en winkelruimte plaatsgemaakt. Al onze producten worden wekelijks vers bereid en zijn enkel verkrijgbaar op de hoeve zelf. Naast onze producten wordt er ook nog kaas verkocht van een collega uit het netwerk Westhoek Hoeveproducten.

baljuwhoeve yoghurt

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Kaas
  • Ijs
  • Andere desserten

Bij ons kun je het hele jaar door hoeveijs vinden, dit in de courante smaken zoals vanille,chocolade,... Daarnaast worden in de zomer nog verscheidene andere smaken geproduceerd zoals pistache, banaan,… Ook voor ijstaarten kun je bij ons terecht. Deze dienen wel besteld te worden. Men moet de ijstaart altijd voor woensdag besteld hebben wanneer men ze nog dezelfde week wenst te komen halen. Daarnaast wordt er 1 keer in de week gekarnd en 2 maal verse yoghurt gemaakt. Ook plattekaas wordt 1 keer per week gemaakt.

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

op woensdag en zaterdag van 9u-12u en van 13u30-18u

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info