Baliehof Zuivelboerderij

Baliehof Zuivelboerderij

Luc Callemeyn, Krista Stroo
Gistelsteenweg 577
Zerkegem (Jabbeke)
T 050 81 11 02, 0474 432 687
F 050 81 11 02
contact@baliehof.be
www.baliehof.be

Sectoren:

Melkvee 

bedrijfsfoto

Over ons bedrijf

Luc en Krista hebben de boerderij overgenomen van de ouders van Luc bij hun huwelijk in 1988. Oorspronkelijk was het een gemengd bedrijf met koeien, grove groenten, akkerbouwteelten en varkenskweek. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een gespecialiseerd melkveebedrijf met 80 koeien en bijhorende kalveren. Alle akkers worden benut voor de productie van voedergewassen. De commercialisatie van de melk is een passie van Krista en gebeurt op de boerderij in de hoevewinkel, maar ook op de 3 markten te Brugge.

Welkom

Baliehof Kaas –en Zuivelboerderij is een landelijke hoeve met melkkoeien in de gemeente Zerkegem (Jabbeke), in het hart van het Brugse Ommeland.

De actieve boerderij met melkkoeien en akkerland wordt sinds 1988 uitgebaat door Luc Callemeyn en Krista Stroo, en hun kinderen Lies, Sarah en Sofie.

De melk van de ruim 75 koeien wordt voor een groot deel verwerkt tot verse hoeveproducten en desserts en ook veel lekkere boerenkazen. Dit beperkt zich niet alleen tot vaste kazen, jonge Gouda kaas of met kruiden, maar ook zachte specialiteiten met witte korst of pikante smaak. Elk jaar komen er nog nieuwe realisaties bij.

Sinds het jaar 2000 staan wij op de wekelijkse markt te Brugge en op vele andere publieke evenementen. Vanaf het voorjaar van 2010 ontvangen wij ook groepen op onze boerderij in het kader van landbouweducatie. Daarvoor bouwden wij een nieuwe moderne kaasmakerij, een gezellige degustatieruimte en een ruime hoevewinkel, alles volgens de nieuwste normen en voor het gemak van de consument.

Het Baliehof-team nodigt u uit om dit alles online te ontdekken op onze website, of persoonlijk op onze kaas- en zuivelboerderij. Wij zullen u warm welkom heten.

Wat hebben we te bieden

Activiteiten

lees meer

Hoeveproducten

lees meer

Zaal & Catering

lees meer

Extra faciliteiten

lees meer