't Motehof

't Motehof

Steven Rammant, Els Vanhecke
Meiboomstraat 2
Hooglede
T 0491 08 60 30, 0498 16 36 54
F 051 22 36 54
tmotehof@hotmail.com

Sectoren:

Melkvee Akkerbouw 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

Het maken van zuivelproducten gebeurde al sinds 1980 door Stevens ouders. Wij verruimden het assortiment met dessertjes en hoeveroomijs. Ondertussen verkopen we ook ruim 50 soorten kazen van collega's zuivelverwerkers uit West-Vlaanderen. volgens het seizoen worden ook artisanale paaseitjes of truffels aangeboden. Onze producten verkopen we in onze hoevewinkel en op 2 wekelijkse openbare markten.

Assortiment

voorbeeld kaasplank voorbeeld ijstaart

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Kaas
  • Ijs
  • Andere desserten

Bij ons kan je terecht voor huisbereide boter, karnemelk, klaargemaakte karnepap (lekker en eenvoudig), chocomousse, puddings, ouderwetse rijstpapjes, verse kazen, yoghurt op Griekse wijze, yoghurt (met fruit), confituur,honing, lekkere hoeveroomijs en meer dan 50 soorten ambachtelijke kazen. Kaasplanken en ijstaarten op bestelling( graag bestelling ten laatste op woensdag telefonisch doorgeven!) Triporteur met hoeveroomijs kan gehuurd worden. Elke zaterdag en zondagnamiddag van mei tot en met september kan je op ons hoeveterras of ijssalon genieten van een ijsje, koffie, pannenkoeken of drankje. Welkom!

Andere

  • Eieren
  • Honing

alles wordt vers bereid dus vraagt dit de nodige tijd! Daarom: Bestelling van ijstaarten graag ten laatste op woensdag doorgeven. Liefst telefonisch op gsm bestellen. Indien je grote hoeveelheden van een product wenst te bestellen, dan kan dit liefst telefonisch op het nummer 0491 08 60 30 vóór de zondagavond van de week die erop volgt. De bestelling kan dan afgehaald worden op de markt of thuis in de winkel. Geschenkmanden: graag vooraf bestellen, zeker tijdens de eindejaarsfeesten . contacteer Els op 0491 08 60 30 of via tmotehof@hotmail.com. U bent natuurlijk altijd welkom in onze hoevewinkel.

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

Openingsuren vanaf 2/3/2013: woensdag en vrijdag van 15u30 tot 18u30 zaterdag van 8u00 tot 12u00 - 14u tot 18u30 andere afhalingen na afspraak op zaterdag 21 juli 2018 is de winkel open zoals gewoonlijk en het terras open van 14 tot 18u

Markten

dinsdag: Roeselare( polenplein) woensdag: Torhout (zuidstraat)

Andere verkooppunten

Hoeveterras en ijssalon: van mei tot september elke zaterdag- en zondagnamidag. van 14 tot 18 uur op vaderdag nemen we deel aan het vaderdagontbijt!

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info