Ijshoeve D'hooge Scheure

Ijshoeve D'hooge Scheure

Lieven Ryckewaert, Peggy Van den Driessche
's Gravenstraat 1
Harelbeke
T 0472463174, 0477 94 07 80
ryckewaert.lieven@skynet.be

Sectoren:

Akkerbouw Melkvee 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

Sinds 1995 is er verkoop van ambachtelijke zuivel in de hoevewinkel. Deze, en eveneens de verwerkingsruimte, werd in de loop der jaren steeds aangepast aan de wettelijke verplichtingen. Alle producten worden op de hoeve wekelijks vers gemaakt en verkocht. Op zaterdag is onze hoevewinkel open van 9u tot 19u. Onze hoeveproducten verkopen we nu ook op de markten Kortrijk (maandag),Bavikhove (maandagnamiddag), Zwevegem (dinsdag), Stasegem onder de kerktoren (dinsdagnamiddag van 15u tot 18u) en Deerlijk Lokaal (vrijdagnamiddag) .

Assortiment

zuivelmand Hertesalami en Hertevlees onze marktwagen

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Kaas
  • Ijs
  • Andere desserten

Alle producten zijn het ganse jaar te verkrijgen op zaterdag van 9u tot 19u. De specaliteit van de hoeve is roomijs in 7 verschillende smaken. 056/77.75.25, ryckewaert.lieven@skynet.be Desserten zoals chocomousse, pudding. Wij verkopen ook hoevekazen van 't Groendale.

Vlees

  • Herten
  • Runderen

Sedert november 2010 is er hertevlees (afkomstig van debouvrie) te verkrijgen in onze hoevewinkel. De hertepaté en de hertsalamie is op zaterdag van 9u tot 19u te verkrijgen.

Andere

  • Eieren

Bij ons zijn er heerlijke eieren XL kwaliteit A te verkrijgen.

Groenten/Fruit

Wij verkopen verschillende soorten appelsappen in blik van 't klokhof en verscheidene confituren op basis van aardbei van freezebeeze

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

zaterdag van 9u-19u. Bezoeken op afspraak.

Markten

maandag : Kortrijk maandagnamiddag : Bavikhove dinsdag : Zwevegem dinsdagnamiddag : Stasegem onder de kerktoren van 15u tot 18u vrijdag : Deerlijk Lokaal

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info