Hoeve Zuid-Bellegoed

Hoeve Zuid-Bellegoed

Nancy Sercu, Philip Fleurbaey
Rijselseweg 85
Ieper
T 057 20 87 57, 0475 27 17 82
nancy@zuidbellegoed.be
www.zuidbellegoed.be

Sectoren:

Akkerbouw Melkvee Fruit/Groenten 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

Reeds uit grootvaders tijd maakt de familie Fleurbaey boter en karnemelk op de ouderlijke hoeve te Sint-Jan. In 2003 beslisten wij om deze tak verder uit te bouwen op onze hoeve te Ieper met platte kaas en yoghurt. Algauw kwamen er nog pudding en chocomousse bij. In 2008 vonden wij de tijd rijp om een vleugel van onze vierkantshoeve om te bouwen tot melkverwerkingseenheid met hoevewinkel, volledig conform de huidige normen. Sinds april 2012 wordt er ook hoeve-ijs gemaakt. Tijdens de zomermaanden is het op ons hoeveterras aangenaam vertoeven.

Assortiment

Lekkers van de hoeve

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Andere desserten
  • Ijs

Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor verse koemelk, boter en karnemelk, chocomelk, chocomousse en chocopasta, yoghurt, platte kaas, pudding, rijstpap en heerlijk hoeve-ijs en ijstaarten.

Groenten/Fruit

  • Aardappelen

Wij verkopen het hele jaar door bintje-aardappelen per 5 kg en per 10 kg. Van juni tot augustus verkopen wij ook vroege aardappelen uit eigen kweek.

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

HOEVEWINKEL: woe-do-vr: 9u-12u en 14u-18u30 zat: 9u-18u30 HOEVETERRAS: di-zon: vanaf 14u (mei t.e.m. 1ste helfst sept)

Andere verkooppunten

Wieltje te St.Jan Spar te Ieper Siam te Zillebeke Proef Bruno te Zonnebeke Leen en Rik te Vleteren

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info