De Bouvrie - Edelhertenfokkerij

De Bouvrie - Edelhertenfokkerij

Marc Bossuyt, Anja Danneels
Bouvriestraat 11
Bossuit (Avelgem)
T 0479 69 16 33, 0478 57 94 31
info@debouvrie.com
www.debouvrie.com

Sectoren:

Akkerbouw Vleesvee Paarden/Herten Schapen/Geiten Varkens 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

In onze hoeveslagerij worden de herte- en runderkarkassen vakkundig versneden, verwerkt en verpakt tot heel lekker vlees vers van de boerderij. In onze gezellige hoevewinkel geven wij graag uitleg over de verschillende vleesstukken en hun bereiding. Voor klanten zijn de dieren altijd te bezichtigen.

Vlees

  • Runderen
  • Herten
  • Schapen
  • Konijnen
  • Varkens

Je kan je bestelling doorgeven via het bijgevoegd formulier: - hertenvlees: pakketten en detail - rundvlees: pakketten en detail Bestellen kan via bijgevoegde bestelformulieren.

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

Tijdens het slachtseizoen van begin oktober –eind januari: iedere zaterdag van 9u-18u of op afspraak. In november en december is de winkel ook open op zondag van 10u tot 12u. Buiten het slachtseizoen: op afspraak

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info