De Beukenhoeve

De Beukenhoeve

Edwin Versteghe, Cindy Tanghe
Weststraat 65B
Moerkerke (Damme)
T 050 50 01 79, 0479 840929
versteghe-tanghe@skynet.be
www.debeukenhoeve.be

Sectoren:

Melkvee 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

In 2000 hebben wij een volledig nieuwe winkel en een verwerkingsruimte gebouwd die voldoen aan de wettelijke kwaliteitsnormen. De dinsdag en de donderdag kan u bij ons terecht voor verse karnemelk en boter. Van april tot eind oktober staan wij voor u klaar met lekkere ijsjes. Voor al uw feestjes zorgen wij voor ijstaarten die u zelf mag samenstellen naargelang uw smaak en keuze.

Assortiment

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Ijs
  • Andere desserten

Het hele jaar door kan u bij ons de dinsdag en donderdag verse karnemelk en boter verkrijgen. Ook yoghurt, platte kaas, eieren, honing, chocomousse, rijstpap, vanille pudding, melk en roomijs kan u het jaar rond bij ons bekomen. Ijstaarten en pannenkoeken bereiden wij alleen op bestelling.

Andere

  • Eieren
  • Honing

Wij hebben dertig legkippen en eigen bijenkasten zodat wij verse eieren en zuivere honing kunnen aanbieden.

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

Openingsuren: dinsdag, donderdag en zaterdag van 9.30 tot 18.00u. En van april tot oktober open op zondag van 10.00u tot 18.00u.


Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info