Hoeve Colpaert

Hoeve Colpaert

Jan Colpaert, Sabine Dejonckheere
Bulskampveld 7
Beernem
T 050 78 80 05
F 050 78 80 05
hoevecolpaert@telenet.be

Sectoren:

Akkerbouw Melkvee Vleesvee 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

Onze hoeveproducten worden gemaakt in ons volledig vernieuwd verwerkingslokaal. Dit is volgens de wettelijke kwaliteitseisen. De verkoop van ons uitgebreid assortiment aan hoeveproducten vindt plaats in de hoevewinkel. We kunnen ook werken op bestelling. U kan via e-mail of telefonisch een bestelling plaatsen.

Assortiment

hoeveproducten ijsje

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Ijs
  • Andere desserten

We hebben een ruim assortiment aan hoeveproducten: HOEVEMELK CHOCOPASTA TIRAMISU RIJSTPAP VOLLE YOGHURT VOLLE PLATTE KAAS SPECULOOSMOUSSE WITTE CHOCOMOUSSE SCHARRELEIEREN HEERLIJKE HOEVEIJS

Andere

  • Eieren

Wij hebben ongeveer een 25-tal kippen. We verkopen dan ook enkel onze eigen, dagverse scharreleieren.

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

van maandag tot en met zaterdag: in de zomer van 10u–19u in de winter van 10u–18u GESLOTEN op vrijdag .Tijdens de winter gesloten op donderdag en vrijdag . Zondag: van 10u-12u & van 14u-19u. Bij slecht weer GESLOTEN op zondagnamiddag .

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info