Het Melkhuisje

Het Melkhuisje

Johan Nayaert, Kathleen Colman
Leegstraat 109
Oostrozebeke
T 056 66 85 55, 0476 65 66 81
tmelkhuisje@gmail.com

Sectoren:

Fruit/Groenten Akkerbouw Melkvee 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

Wij maken sinds 1993 zuivelproducten op onze boerderij. Aanvankelijk was dit enkel boter en karnemelk,maar dit werd vlug uitgebreid met magere yoghurt (verschillende smaken), chocomousse, rijstdessert en karnedrink. Wij verkopen ook producten van collega’s hoeveproducenten uit de Leiestreek, nl. ijs en verschillende hoevekazen. Naast de zuivelproducten verkopen we ook het ganse jaar door aardappelen. In mei en juni zijn de aardbeien aan de beurt en nog enkele groenten zoals bloemkool, broccoli en wortelen.

Assortiment

produkten aardbeien

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Kaas
  • Ijs
  • Andere desserten

Groenten/Fruit

  • Fruit
  • Aardappelen

Onze aardbeien worden nog gekweekt in volle grond wat de smaak zeker ten goede komt. Alle dagen kunt u plukverse aardbeien verkrijgen in de maand mei en juni.(Ook op zondagvoormiddag is onze winkel in deze periode uitzonderlijk open)

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

maandag, dinsdag en vrijdag : 08u30–12u en 17u–19u30u woensdag en donderdag : 17u - 19.30u zaterdag : 08u30–12u en 13u30-17u zondag : gesloten

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info