Den Ijsbol

Den Ijsbol

Rik Ghyselen, Christelle Warlop
Oostendestraat 95
Beerst (Diksmuide)
T 0474 38 79 87, 0485 21 58 73
F 051 50 27 61
ijs@ijsbol.be
www.ijsbol.be

Sectoren:

Akkerbouw Melkvee Vleesvee 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

Doordat we een beperking hadden voor het leveren van melk zijn we gestart met het verwerken van melk tot kwaliteitsvolle producten. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van boter, ijs, wafels en pannenkoeken.ADVOKAAT Deze worden ter plaatse bereid en verkocht rechtstreeks aan de klant ofwel thuis, op markten, op feestgelegenheden, enz...

Assortiment

Hoeveproducten

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Ijs
  • Andere desserten

Wij verzekeren u, een geslaagd feest als den ijsbol is langs geweest. Ofwel kun je een van de verschillende ijskarren huren, ofwel komen wij dit voor jullie serveren. Ook dessertbuffetten verzorgen wij tot in de puntjes. Het bakken van wafels en pannenkoeken ter plaatse op feestjes of andere activiteiten zorgt voor de nodige sfeer. Op bestelling maken we zeker ook een ijstaart naar de wens van de klant.

Vlees

  • Runderen

We verkopen ons eigen wit-blauwe ras. Het Mirituslabel heeft nog een extra kwaliteit aan ons vlees. Alles is per stuk vacuum verpakt en diepgevroren.

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

op woensdag-, donderdag-,en vrijdagnamiddag van 15u-18u

Markten

Oostende op donderdag. Poperinge op vrijdag.

Huis aan huis ronde

Ijsronde Diksmuide - Koksijde - Nieuwpoort: iedere dag bij mooi weer in de vakantie

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info