't Hof van de Rhille

't Hof van de Rhille

Ans Delepierre, Lieven Herrewyn
Pollaertstraat 29
Woumen (Diksmuide)
T 0498 42 24 41
info@hofvanderhille.be
https://www.facebook.com/tHofvandeRhille/

Sectoren:

Melkvee Akkerbouw 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

Sinds 2000 maken wij zuivelproducten op onze boerderij. Wij zijn gestart met hoeveboter en karnemelk, maar hebben ons pakket al wat uitgebreid met yoghurt en platte kaas, chocomousse, rijstpap, pudding, chocopasta, chocolademelk,....

Assortiment

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Andere desserten
  • Ijs
  • Kaas

Onze karnemelk is een ware dorstlesser in de zomer of kan warm gedronken worden in de winter. De smaak van echte hoeveboter is een aanrader!! Nu ook gezouten hoeveboter en heerlijke kruidenboter te verkrijgen. Onze yoghurt is verkrijgbaar in natuur als met diverse fruitsmaken zoals aardbei, kers, framboos, ananas,… evenals onze plattekaas.

Andere

  • Eieren
  • Honing

Geschenkmanden: bestellen in de hoevewinkel, telefonisch 0498 42 24 41 of via info@hofvanderhille.be Het ganse jaar geschenkmanden te verkrijgen.

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

Maandag tot zaterdag van 9.00 u-18 uur Ook alles te verkrijgen aan onze IJS-& ZUIVELautomaat 7/7d 24/24u UNIEK IN WEST-VLAANDEREN!!! Grote hoeveelheden liefst enkele dagen op voorhand te bestellen, liefst telefonisch.

Markten

Streekmarkten in regio Dikmsuide

Andere verkooppunten

IJS-& ZUIVELAUTOMAAT aan de hoeve 7/7d 24/24 u UNIEK IN WEST-VLAANDEREN!!!! Diverse winkels in de streek

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info