De Baljuwhoeve

De Baljuwhoeve

Wannes Verdonck, Emily Bulteel
Baljuwstraat 65
Reningelst (Poperinge)
T 057 33 36 87, 0475 83 02 11
F 057 33 36 89
info@debaljuwhoeve.be
www.debaljuwhoeve.be

Sectoren:

Akkerbouw Melkvee 

bedrijfsfoto
logo

Over onze hoeveproducten

We zijn in 1999 gestart met het verwerken van melk in een hele kleine ruimte. Daarom hebben we in 2001 voor verwerkings- en winkelruimte plaatsgemaakt. Al onze producten worden wekelijks vers bereid. Deze kunnen in onze winkel aangekocht worden, maar ook op de poperingse buurderij en de voedselteams. Wij produceren wekelijks yoghurt, platte kaas, karnemelk, boter en hoeveijs. Daarnaast bieden wij ook eieren en kazen van een collega producent aan.

Assortiment

baljuwhoeve yoghurt

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Kaas
  • Ijs
  • Andere desserten

Bij ons kunt u het hele jaar door hoeveijs vinden, dit in de courante smaken zoals vanille,chocolade, speculoos, mokka,... Ook ijstaarten kunnen bij ons na bestelling verkregen worden. Deze worden aangepast naar wens van de klant. Wenst u een verjaardagstaart, communietaart,.. dan mag u altijd een kijkje bij ons komen nemen.

Andere

  • Eieren

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

Woensdag 9.00u tot 12.00u en 13.30u tot 18.00u Zaterdag 9.00u tot 12.00u en 13.30u tot 17.30u Indien onze openingsdagen moeilijk te halen zijn, dan bent u altijd welkom na een telefoontje. Dan spreken wij een tijdstip af.

Andere verkooppunten

Poperingse buurderij Voedselteams Poperinge

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info