Zuivelhoeve 't Soetewey

Zuivelhoeve 't Soetewey

Jan Van Acker, Chantal Rogiers
Torendreef 5
Ruddervoorde (Oostkamp)
T 050 27 98 20, 0479012945
F 050 27 98 20
vanacker.rogiers@skynet.be

Sectoren:

Akkerbouw Melkvee Fruit/Groenten 

logo

Over onze hoeveproducten

Sinds 1997 maken we zuivelproducten. In 2002 hebben we een totaal nieuwe verwerkingsruimte gebouwd volgens de wettelijke vereisten.
Onze specialiteiten zijn boter en karnemelk uit rauwe melk (volgens grootmoeders recept) maar ook onze yoghurt, chocopasta, chocomousse en ijs in verschillende smaken zijn niet te versmaden. De producten zijn enkel in de hoevewinkel te koop.

Assortiment

Zuivel

  • Melkproducten (melk, boter, yoghurt, ...)
  • Ijs

Bij ons kan je terecht voor karnemelk en boter, yoghurt, chocopasta en chocomousse. Ons heerlijke ijs wordt bereid met vers fruit (aardbei, banaan) en echte vanillestokken. Ook voor een originele ijstaart kun je bij ons terecht.

Groenten/Fruit

Op de boerderij wordt ongeveer 5 ha zomer en herfstprei geteeld. Alle prei wordt via de REO-veiling in Roeselare verkocht, en is dus voor de versmarkt.De preiteelt voldoet aan de GLOBALGAP controle eisen.

Verkooppunten en openingsuren

Hoevewinkel

woensdag van 9u30-18u30
donderdag en zaterdag van 9u30-12u

Meer info over 100% West-Vlaams hoeve- en streekproducten

Zin om de pure natuur te proeven? Laat je verrassen door de overvloed aan kwaliteitsvolle hoeveproducten uit West-Vlaanderen. Proef de versheid van eerlijke producten die op ambachtelijke wijze en met veel zorg bereid worden op de boerderij. Het 100% West-Vlaams-label staat garant voor de allerbeste kwaliteit.

Meer info